Innovatief &
Installatietechniek
logo EcoNed logo elektroned Hoogwaardig

Uw installatiebedrijf: Hiemstra Installatietechniek Sneek heet u welkom.

Voor al uw: elektrotechniek, verlichtingairconditioning, brandmeldinstallatie, alarminstallatie, camerabewaking, pv-panelen zonnepanelen, data-netwerkencv, water, gas.

Installatietechniek is al sinds 1946 ons vak.

Sindsdien zijn wij uitgegroeid tot een volwassen, allround en innovatief installatiebedrijf. Hiemstra Installatietechniek kan met
alle facetten van de installatietechniek uitstekend uit de voeten. Wij zijn dan ook meer dan alleen elektrotechniek: u vindt bij ons een totaalpakket aan diensten.
Daarmee zijn wij van A tot Z uw volwaardige bouwpartner en installatieadviseur.

Hoogwaardig installatiewerk van uitstekende kwaliteit en een vlotte afhandeling is bij ons standaard. Daarvoor staan wij persoonlijk garant. Wij nemen u de zorg voor al uw installaties graag uit handen!


Hiemstra. Verzorgd tot in de details.

Hiemstra Installatietechniek combineert jarenlange ervaring met up-to-date vakkennis. Ons betrokken, vakbekwaam personeel zet zich enthousiast in voor iedere opdracht. Uw wens - of die van uw opdrachtgever - is ons uitgangspunt. De specialisten van Hiemstra Installatietechniek denken met u mee. Vanaf het eerste ontwerp tot de daadwerkelijke realisatie.

Hiemstra. Erkende kwaliteit.

Hiemstra Installatietechniek richt zich grotendeels op de zakelijke markt. Wij zijn inzetbaar in utiliteitsbouw, industrie en woningbouw. Tevens werken wij voor gemeenten, (semi-)overheid en particuliere klanten. Vanzelfsprekend zijn wij in het bezit van alle nodige certificeringen en erkenningen. Enkele hiervan zijn:

  • BRL6000 KvINL
  • Erkend BORG Beveiligingsbedrijf
  • Brandmeldinstallatiebedrijf
  • Erkend Leerbedrijf
  • F-Gassen (airco)
  • VCA
  • EV-laadpalen

Een waarborg voor kwaliteit en veiligheid!

Alexander Zwaagtra.jpg

P.A. Zwaagstra (Alexander) Dir.

KvINL logo.jpg    CCV_borg  DEKRA-logo.jpg  f-gassen-gecertificeerd.gif Unetovni Erkend leerbedrijf EV-box logo laadpaal.pngHiemstra Installatietechniek. Ieder z’n vak!

Meer informatie of een vrijblijvende offerte?

bel-direct.png

Of mail naar:
info@hi-sneek.nl

Openingstijden:
ma 07:30 - 17:00
di 07:30 - 17:00
wo 07:30 - 17:00
do 07:30 - 17:00
vr 07:30 - 17:00
   

Buiten deze uren zijn we bereikbaar op ons noodnummer